VYPNOUT FLASH

Franchising

Společnost Hájek & Boušová nabízí možnost poskytnutí licence a know-how vhodným partnerům.
Týká se velkých měst nad 80 tis. obyvatel mimo Prahy.
Během následujících několika let vybudujeme síť provozoven mimo území hlavního města.
K tomuto účelu probíhá pečlivý výběr franchising partnerů.
V případě zájmu a vyhovění požadavkům níže nás můžete kontaktovat na e-mail:
franchising@ovocnysvetozor.cz.
Vedení společnosti Vás následně bude kontaktovat s podmínkami spolupráce,
detaily výběru vhodných partnerů, případně Vás pozveme k jednání o spolupráci.

Požadavky na partnera
• zkušenost 3 až 5 let z gastronomické oblasti
• zajištění provozu samostatně nebo konkrétním manažerem
• vhodná motivace, dovednosti a schopnosti spojené s organizací a vedením

Požadavky na prostory a lokalitu
• města nad 80 tis. obyvatel mimo Prahu
• rušné ulice a obchodní centra
• plocha kolem 170 m2
• viditelnost a dostupnost
• prostory vhodné pro gastronomický provoz z pohledu stavební připravenosti

 

 

 

 

Dorty bude vyrábět, i kdyby padaly bomby

Ovocný Světozor patří k fenoménům Prahy už čtyřicet let.

Rušná pasáž v pražské Vodičkově ulici má bezmála čtyřicet let svou sladkou dominantu.
Duchovním otcem firmy, která se, stejně jako vídeňský hotel Sacher se svým pověstným dortem, nesmazatelně vryla do paměti generací Pražanů a turistů z celého světa banánovo-jahodovou zmrzlinou, je Jiří Hájek. Čtěte více

Zmrzlináři

Nikdy bych nevěřila, že se osobně setkám s člověkem, který lahodně osvěžil naše socialistické dětství a mládí zmrzlinou tehdy
luxusně kapitalistického typu – ovocnou banánovou. Navíc běžně rozhovory nedává.
Avšak stalo se, a já sedím v kavárně se sportovně vyhlížejícím energickým mužem, panem Jiřím Hájkem, jeho sestrou Jitkou a dcerou Alenou, představiteli
rodinné firmy a s úžasem poslouchám rodinný příběh dumasovského typu.
Nechybějí v něm ani náhody, ani touha vyniknout,
a jako červená nit se jím táhne rodinné motto – jestliže zákazník něco chce, dejme mu to. Čtěte více

Tajemný pan Hájek a další továrny na cukroví

Češi rádi sladké, o tom není sporu, zvláště v čase vánočním. Dobrá cukrařina je ale věda a pokud si nepečete sami, najít kvalitní cukrárnu může být problém. Je třeba pečlivě dělit zrno od plev. Pojďme si říct, jak na to. Čtěte více